Digest Inntake

Digest Inntake applicatie

Wat is de Digest Inntake applicatie?

Op basis van de wetenschappelijke theorie stelt de Digest Inntake applicatie diëtisten en huisartsen in staat om te bepalen welke voedingsgroepen of specifieke voedingsproducten zeer persoonlijk versterkende (verslavende) waarden hebben. De app identificeert aan welk type voedsel een persoon is verslaafd en in welke mate de deelnemer bereid is om producten van deze specifieke productengroep te verkrijgen in vergelijking met andere, niet-verslavende, producten of voedingsgroepen.

Digest Inn

De Digest Inntake App maakt deel uit van een groter toegepast gaming project genaamd Digest Inn. Dit project, gesponsord door de Provincie Gelderland (Oost NV), heeft tot doel mensen met overgewicht te kunnen overwinnen om hun strijd tegen hun ongewenste kilo te overwinnen.

Gaming is snel aan het opkomen als een nuttig middel om de therapietrouw te verhogen bij therapieën met nalevingproblemen. Deze anders, zeer effectieve behandelingsstrategieën ontbreken de intrinsieke en / of extrinsieke motivatie om ‘goed bezig’ te blijven. Digest Inn is speciaal ontworpen om mensen met overgewicht te helpen die de hulp van een professional al hebben aangevraagd (bijvoorbeeld een diëtist). Deze specifieke groep heeft de (eerste) stappen al genomen die nodig zijn om effectieve en positieve verandering in hun levensstijl te bewerkstelligen. De Digest Intake App is de eerste stap bij het identificeren van probleemgedrag en wordt deels gebruikt als invoer voor de Digest Inn mobiele game.

De eerste versie van Digest Inn verschijnt binnenkort en zal als een pilot worden onderzocht naar effectiviteit en gebruiksgemak.

Kenmerken

  • De applicatie slaat automatisch alle gegevens van de deelnemer op (ruw en samengevat)
  • Makkelijk in gebruik, gebruikersinterface gemakkelijk uit te leggen
  • Pas de testinstellingen aan met de klik van een knop
  • Verander de grafische gebruikersinterface in een oogwenkDigest Inntake Options